10 nov 2009

Fiesta VUB en 2nd Club (La MIna)

Asi es dames i caballers, divendres 27 tokem en el 2nd club de La Mina. La entrada costara 5€ que aniran destinats per al club de basket i en la que te donen un llitre de cervessa, calimtxo o aigua de valencia. Tocaran un grup de "flamenco", Kantamaria i La Sèkia a partir de les 00:00. Si voleu entrades fiqueuse en contacte amb nosaltres dixant un comentari en este mateix blog. Pronte mes info!! (Si aixo)

Un Salut!!

9 comentarios:

Anónimo dijo...

Me pareix lamentable que un grup com vosaltres acabe tocant en una discoteca de pijos com ixa, sou uns venuts per 4 perres que vos pagaran, espere que almenos anar a ixe cuxitril siga de baes perque si no pa que se forren ixos pagara sun pare, ale ja avisareu de la marxa que porteu.

Inés dijo...

Perdona de venuts res¡¡¡ perke per primera la sèkia no cobra pels concerts; així que de venuts res.

Per segona no serà la primera discoteca que fa concert de rock, a més no esta mal tocar en una discoteca a vorrer si algun d'eixos pijos que dius tu se li encen alguna llum i descobreix nous móns.

I si tens collons dona la cara

Victor dijo...

Si no he llegit mal diu "Fiesta VUB". Sas el que vol dir? Que van a tocar pa col.laborar amb el club de basquet de la vall d'uixó en una festa que organitza. Sas el que vol dir aixó? No se ni si els pagaran...encara que m'alegraria per ellos si aixina fora!! De totes formes esta be pensar que a pesar de ser un "cuxitril" estas pensant en anar...que be no? un altre lloc en la vall on faran concerts!

Anónimo dijo...

Pues si, s'ha d'anar per recolçar al equip de basquet primer, i a la sèkia després. La festa millor que ells ningú la sap montar!!!!

Anónimo dijo...
Este comentario ha sido eliminado por un administrador del blog.
sebs dijo...

xa quin video mes parit!!!!!

Xavi dijo...

Que roin és no saber llegir i que bonico és criticar gratuitament. Victor ho deixat prou clar, però per si acas ho tornaré a explicar.
Si, la festa es fa a La Mina, a la sala de baix que s'acaba d'inaugurar amb un nou estil, com per exemple el de concerts els divendres i tal. Segon l'entrada són 5€, que aniràn per al club de bàsquet de la Vall, ja que amb la subvenció de l'ajuntament i amb els inexistents patrocinadors no tenim ni per a pipes.
I tercer, crec que ja he acabatxDD...

L'Eriçó dijo...

Esos tios ahí!!! Moltes gracies a tots per recolçar un esdeveniment com aquest tan especial tant per al club de basket com per a La Sèkia i dixar clar l'objectiu en el que se realitzará aquesta festa que será la ostia!!!!!

Marc dijo...

Ahi ahi isa es l'actitud